B117 Pan Turkos/Röd

B117 Pan Turkos/Röd

Ny flaska föddes den 11 November kl. 11:11 GMT
Pan
B117 – Turkos/Röd

Med den här flaskan/energin går Aura-Soma systemet in i en ny utvecklingsfas. Den är turkos/röd och kan betraktas som en själsfrände till Queen Mab. Den kom den 11/11 kl. 11:11 och eftersom 11 alltid handlar om öppnande av nya dörrar innebär den ett öppnande av dörrar till nya nivåer av medvetandet och ger inspiration till det som ska komma.

Den speglar den andliga kraften och hur den uttrycker sig i naturen, i träd, växter, stenar och inom oss. Den turkosa energin som är den kreativa kraften, uttrycker sig överallt. Nu när den finns tillsammans med rött så är det som om den kreativa kraften verkligen kommer till jorden och blir grundad. Den hjälper oss att bli mer medvetna om hur vi använder vår kreativa kraft och ger oss förståelse att våra tankar, känslor och vårt varande, skapar vår verklighet. Det är en flaska som hjälper oss att ta ansvar för vår inre resa och hjälper själen att komma till uttryck genom att söka vår sanna väg.

Herdeguden Pan är förknippad med naturmystik och associeras med vinden och luften och med det vilda och ursprungliga. Han spelar på en panflöjt och det vilar en sorts magi över panflöjten. Naturens skönhet uttrycker sig i hans panflöjt. Ibland kallas den för syrinx, efter en grekisk nymf med samma namn, som Pan var förälskad i. Pan försöker fånga henne men märker att han griper efter vassen i sjön. När han griper efter henne försvinner hon och hennes väsen manifesteras I naturen. Det är denna existentiella skönhet som Pan finner oemotståndlig. Genom Pans förälskelse har hon blivit ett med naturen.

Appliceras: På bas- och på hjärtchakrat.

Affirmation: Jag öppnar mig för den inre rösten och lyssnar till vad som vill uttryckas genom mig och hur ska jag manifestera det.

2019-11-19
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English