Erbjudande November

Erbjudande November

Nu är vi på väg in i november och de vackra löven har börjat falla av. Det blir mörkare och vi tycker om att tända ett ljus.
För att sprida ljus i mörkret kan vi meditera på vår egen inre essens som är kärlek.

Känn kärleken i ditt hjärta, den feminina kraften i universum och känn att du fyller dig själv med kärlek och ljus. Det är vår egen sanna essens.

Förställ dig en stor öppen blomma i ditt hjärta som expanderar ut i världen och till de situationer i ditt liv som behöver kärlek och helande. Föreställ dig också att det faller ner blommor från himlen över dig som snöflingor. Känn frid inom dig, ge dig själv villkorslös kärlek och skicka sedan frid till alla varelser på jorden.

Som stöd och inspiration kan du använda Aura-Soma balansflaskor, pomander och quintessenser. Balansflaskan smörjer du på hjärtchakrat och pomander/quintessence använder du i auran. Sprayer används för inspiration och upplyftande av vibrationerna i ditt hem eller på din arbetsplats.

Balansflaska nr 52 Lady Nada http://webbutik.aura-soma.nu/pomander/pomanderspray-100ml/ps002-pomanderspray-rosa/

Lady Nada quintessence 25ml http://webbutik.aura-soma.nu/quintessenser/lady-nada-quintessens/

Lady Nada quintessencespray 100ml http://webbutik.aura-soma.nu/quintessenser/quintessence-spray-100ml/qs003-lady-nada-ljusrosa/

Rosa pomander 25ml http://webbutik.aura-soma.nu/pomander/rosa-pomander-25ml/

Rosa pomanderspray 100ml http://webbutik.aura-soma.nu/pomander/pomanderspray-100ml/ps002-pomanderspray-rosa/

2018-10-27
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English