Olivgrönt ger hopp!

Olivgrönt ger hopp!

Nu är januari snart slut och det känns skönt att komma närmare våren och det återvändande ljuset. En färg som verkar vara aktuell för många just nu är olivgrön.
Jag tror att vi behöver olivgrönt för vi längtar efter det vårgröna ljuset. Den krispiga färg som finns i naturen när solen lyser på de nyutslagna skira bladen. Det är uppiggande och regenererande.
Olivgrönt har även en mycket djupare betydelse och inverkan på oss. Olivgrönt hjälper oss att släppa taget om det förgångna och att släppa den bitterhet som mer eller mindre finns hos alla. Oliv ger oss styrka och hopp att gå vidare. Den hjälper oss att släppa tanken på att allt ska vara rättvist. Om vi kan släppa taget om bitterhet får vi nytt hopp. Som duvan som kom med olivkvisten i näbben för att berätta att det fanns nytt hopp och nytt land. Olivgrnt hjälper oss att släppa våra projektioner och att istället ta ansvar för oss själva så att vi inte projicerar ut vår bitterhet på andra. Olivgrönt hjälper oss att släppa taget om karma så att vi lättare kan stå i vår egen kraft.
Olivgrönt hjälper oss att lita på vår intuition och befrämjar feminint ledarskap där vi istället för att konkurrera med våra medmänniskor, hjälper varandra att utvecklas.

I februari lyfter vi fram de olivgröna produkterna.
Balansflaska B91 http://webbutik.aura-soma.nu/balansflaskor/b91-feminint-ledarskap-olivgron-olivgron/
Balansflaska B113 http://webbutik.aura-soma.nu/balansflaskor/b113-arkengel-cassiel-smaragdgron-olivgron/
Balansflaska B102 http://webbutik.aura-soma.nu/balansflaskor/b91-feminint-ledarskap-olivgron-olivgron/
Olivgrön pomander, 25ml http://webbutik.aura-soma.nu/pomander/olivgron-pomander-25ml/
Olivgrön pomanderspray 100ml http://webbutik.aura-soma.nu/pomander/pomanderspray-100ml/ps001-pomanderspray-olivgron/
Holy grail quintessence, 25ml http://webbutik.aura-soma.nu/quintessenser/the-holy-grail-quintessens-25ml/
Holy Grail Quintessencespray 100ml http://webbutik.aura-soma.nu/quintessenser/quintessence-spray-100ml/qs015-holy-grail-ljus-olivgron/

2020-01-30
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English