Hej alla Aura-Soma vänner!

Snart går vi in i december och just nu är det kallt ända nere i Skåne. Det är så vackert med rimfrosten som glittrar i solen. I glttret kan man ibland se alla färger, hela regnbågen. Färgerna påverkar oss mer än vi tror, inte bara visuellt genom ögonen, de har även en djupare inverkan på både kroppen och sinnet genom att färgerna absorberas genom huden.

De senaste åren har det varit trendigt med vitt, svart och grått i inredningen. Det kan se vackert ut men vi behöver färg i vår omgivning. Inte mycket och inte för starka färger i för stora mängder. Med rätt balans mellan varma och kalla färger mellan livlighet och lugn kan vi uppnå välbefinnande och harmoni.

Genom de för oss rätta färgerna på kläder och i vår omgivning kan vi balansera olika delar av oss själva så det är bra om vi kan lyssna på vår inre vägledning när det gäller valet av färger.

Du kan ge bort en Aura-Soma konsultation i julklapp!

http://aura-soma.nu/aura-soma-konsultation/ 

Färgerna vi väljer speglar både våra egenskaper och våra behov.

Ett annat bra tips är Aura-Soma Handbook av Mike Booth

http://webbutik.aura-soma.nu/bocker-0/aura-soma-handbok/

En presentationsset pomander/quintessence skulle också kunna vara en vacker och uppskattad gåva. I presentationsseten finns alla pomander eller quintessencer i små sprayflaskor så att man kan njuta lite av alla dofter/färger!

http://webbutik.aura-soma.nu/pomander/presentationsset/

http://webbutik.aura-soma.nu/quintessenser/presentationsset/

Vi ger 15% rabatt på alla produkter fram till och med den 23/12. Ange rabattkod 1812

Välkommen med din beställning!

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English