Hej alla Aura-Soma vänner!

Vi har nu kommit till augusti med lite mörkare kvällar och morgnar. Naturen känns fullbordad och mogna frukter dignar på träden. Det doftar sött och mättat. Jag kan också förnimma en smula vemod när årstiden växlar och naturen är på väg in i en ny fas.

Jag sitter vid mitt skrivbord och försöker lyssna in vad som vill komma fram, vad som vill komma igenom mig just nu, vad som har mognat fram under sommaren.

Det känns som om jag är på väg in i något nytt. Jag känner ny inspiration efter sommarens vilopaus och känner behov av att få kontakt med mitt kreativa flöde. Jag känner stillhet och lyssnar på den inre rösten. Den som viskar från mitt inre och som jag kan lita på och urskilja från andra tankars brus.

Jag brukar använda blå för att finna sinnesro och turkos för att hitta kreativitetens flöde. Så underbart att känna till färgernas energi och vilken effekt de kan skapa i oss. Varje färg har sitt eget vibrationsfält och vibrerar i samklang med de örter, blommor och kristaller inom samma vibration. Sedan långt tillbaka har naturens gåvor varit kända och använts för helande av kropp och sinne.

Blått och turkos förstärker känslan av att var förbunden med "The Great Mystery", att vara en del av helheten och känna livets kreativa flöde.

I förra nyhetsbrevet skrev jag om blått och turkos och hur vi kan använda färgerna för att skapa frid och tillit till vår inre röst och kreativitet. Du kan t.ex spraya ditt kreativa rum med turkos pomanderspray som är renande och uppfriskande med de örter, blommor och kristaller som befrämjar ditt kreativa flöde!

Turkos pomanderspray 100ml

http://webbutik.aura-soma.nu/pomander/pomanderspray-100ml/ps011-pomanderspray-turkos/

 

Se förra nyhetsbrevet om de produker som vi har rabatt på under hela augusti

http://webbutik.aura-soma.nu/newsletter/aura-soma-for-hjartats-frid/

 

Jag kommer att hålla steg 1 i Aura-Soma utbildningen 21-24/9 på Hälsans Hus i Lund. Utbildningen är för dig som vill utbilda dig till Aura-Soma terapeut men även för dig som vill lära dig mer om Aura-Soma och hur färger påverkar oss och som vill fördjupa kunskapen om dig själv.

http://aura-soma.nu/aura-soma-kurser/

 

 

Varmt välkommen att höra av dig!

Christine

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English