Maj månad har varit kylig men ändå så vacker med alla blommande träd och buskar. Fördelen med kylan är att blomningen varar längre. Jag har ett oxelträd utanför mitt fönster som just nu är översållat av vita blomklasar.

Vi går snart in i juni och får fortsätta att njuta av blommornas färger och dofter. Det är så fantastisk att uppleva hur generös naturen är och att vi är ett med den. Aura-Soma produkterna är tillverkade av just blommor som är odlade i harmoni med naturen. Det mesta är biodynamiskt odlat och har odlas enligt demeterstandard. I de fall det inte går att få tag på biodynamsikt odlade växter används organiskt odlade! I produkterna finns även kristaller och mineraler. Färgen är endast från växter.

I juni, blomstermånaden har vi rabatt på rosa och magentafärgade produkter. Rosa och magenta pomander som används för att fylla auran, vårt energifält med villkorslös kärlek och känslan av att acceptera sig själv och att tycka om sig sälv. De eteriska oljor som använts i rosa och magentafärgade produkter är bland annat rosengeranium, tuberos (natthyacint), ros, gardenia och apelsin. Mineralerna är bland annat kärleksstenen rosenkvarts, rosa angelit och vattenmelonturmalin.Naturens färger och former sätter oss i kontakt med själva skapelsekraften och en förundran över hur dessa former och färger kan skapas. De inspirerar oss att känna enhet och sammanhang!

Rosa pomander, 25ml http://webbutik.aura-soma.nu/pomander/rosa-pomander-25ml/

Magenta pomander, 25ml http://webbutik.aura-soma.nu/pomander/magenta-pomander-25ml/

Sprayerna används för att lyfta energin i hemmet eller arbetsplatsen.

Rosa pomanderspray, 100ml http://webbutik.aura-soma.nu/pomander/pomanderspray-100ml/ps002-pomanderspray-rosa/

Magenta pomanderspray, 100ml http://webbutik.aura-soma.nu/pomander/pomanderspray-100ml/ps016-pomanderspray-magenta/

Lady Nada quintessencespray, 100ml http://webbutik.aura-soma.nu/quintessenser/quintessence-spray-100ml/qs003-lady-nada-ljusrosa/

Balansflaskorna används för djupt transformerande arbete med sig själv. Rosa balansflaskor kan smörjas på livmodern och hjärtat, gärna även på baksidan för att inkludera ryggraden och magenta kan användas varsomhelst på kroppen på fram- och baksidan.

B52 ljusrosa/ljusrosa, 50ml http://webbutik.aura-soma.nu/balansflaskor/b52-lady-nada-ljusrosa-ljusrosa-50ml/

B67 magenta/magenta, 50ml http://webbutik.aura-soma.nu/balansflaskor/b67-magenta-magenta-divine-love/

 

Men önskan om en vacker och ljus juni

Christine

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English