Nu kommer mars månad med vårdagjämning och mer ljus. Eftersom längtan efter sol nu är så stor tänkte vi lyfta fram den gula solenergin och ge den gula färgen lite uppmärksamhet.

Gult associeras med solarplexus chakrat som står för jaget och den egna personliga viljan. Vad vill jag i livet och hur vill jag uttrycka mig i världen? Vilket avtryck vill jag göra? Ofta begränsar vi vår kraft genom att förminska oss själva och att inte ge oss det erkännande vi förtjänar. Vårt personliga kraftcentrum sitter i solarplexuschakrat. Ett starkt solarplexus chakra ger oss självförtroende och förmågan att sätta värde på oss själva. Gult står för glädje, humor och lycka.

Solarplexus chakrat handlar om att komma över skuldkänslor och skam så att inte smärtsamma upplevelser kontrollerar oss eller människor omkring oss. Gult hjälper oss att komma till klarhet och göra avslut på smärtsamma upplevelser.

Ett balanserat solarplexus dämpar ångest och rädsla. Balansflaska nr 4 samt balansflaska nr 42 balanserar och stärker solarplexus chakrat

De örter och kristaller som finns i den gula pomandern och Kuthumi quintessence är gul topaz och gul kvarts. I den gula pomandern finns växterna melissa, citronella, citrongräs, citron och verbena. Jasmin, ros, kaprifol är växterna som finns i Kuthumi quintessens. Den har en underbar blommig doft som för tankarna till en blommande trädgård.

Pomandern skyddar och stärker auran medan quintessencen öppnar upp till andliga energier. Pomandern används därför i aktivitet och quintessencen passar bra före meditation och innan sänggående samt vid kreativt arbete då vi behöver inspiration. Kuthumi quintessence är bra att använda vid trädgårdsarbete då den befrämjar kontakten med devor och änglar.

http://webbutik.aura-soma.nu/balansflaskor/b42-gul-gul-skord/

http://webbutik.aura-soma.nu/balansflaskor/b4-solskensflaskan-gul-guld/

http://webbutik.aura-soma.nu/pomander/gul-pomander-25ml/

http://webbutik.aura-soma.nu/pomander/pomanderspray-100ml/ps008-pomanderspray-gul/

http://webbutik.aura-soma.nu/quintessenser/kuthumi-quintessens-25ml/

http://webbutik.aura-soma.nu/quintessenser/quintessence-spray-100ml/qs002-kuthumi-ljusgul/

 

 

Jag önskar alla en fin och upplyftande vårdagjämning!

Välkommen med din beställning!

Christine

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English