Kära Aura-Soma vänner!

Många är vi som upplever att tillvaron ibland är hektisk och att det då inte finns så mycket tid för återhämtning och att komma i balans. Jag har känt ett stort behov av frid och den färg som kommit till mig i mina meditationer är ljust blå, som himlen utan några moln. Den färgen väcker min djupaste längtan, en längtan efter att komma hem till mig själv. Den eviga första primärfärgen - startpunkten för skapelsen. Den djupa inre frid som är bortom intellektet. Den fridfulla energin som bara ÄR. Att kunna känna frid fast det är oroligt omkring oss är en stor gåva och en möjlighet till förändring.

Blått är associerat med vårt halschakra, vår kommunikation och hur vi uttrycker oss i världen. Jag har känt ett behov och en längtan att kommunicera mer fridfullt och att vara mer närvarande och ta mer ansvar för det jag skapar med min kommunikation. Att kommunicera sant och ärligt, men med respekt, tydlighet och integritet. Blått hjälper oss att finna frid, så att vi kan höra den stilla rösten inom oss och uppfatta den vägledning som finns i vårt inre.

Under maj månad kommer jag att lyfta fram den blå färgen. Inom esoteriken tillhör blått den första strålen. Strålarna är olika egenskaper hos ljuset. Första strålen har med gudomlig vilja och sann makt att göra. Mästaren El Morya är en uppstigen mästare som har förverkligat den uppgift som finns i första strålen. Första strålen handlar om sanning, ärlig kommunikation, att hitta sin viljekraft. Att tro på sig själv och att inte ge upp vid motgångar men följa den inre vägledningen eller ”viljan bakom viljan”.

 

Dessa produkter kan stödja och medvetandegöra den processen. De innehåller eteriska oljor från t.ex gardena, viol, liljekonvalj, lavendel och kristallenergier från safir, kalcedon och blå spetsagat.

B50 El Morya, ljusblå/ljusblå http://webbutik.aura-soma.nu/balansflaskor/b50-el-morya-ljusbla-ljusbla-50ml/

B2 Fridsflaskan, blå/blå http://webbutik.aura-soma.nu/balansflaskor/b2-fridsflaskan-bla-bla/

El Morya quintessence, 25ml, http://webbutik.aura-soma.nu/quintessenser/el-morya-quintessens-25ml/

El Morya quintessencespray, 100ml, http://webbutik.aura-soma.nu/quintessenser/quintessence-spray-100ml/

Safirblå pomander, 25ml http://webbutik.aura-soma.nu/pomander/safirbla-pomander-25ml/

Blå pomanderspray, 100ml, http://webbutik.aura-soma.nu/pomander/pomanderspray-100ml/ps012-pomanderspray-safirbla/

Jag önskar er alla en riktigt fin vår med tid att bara vara och att njuta av naturens skönhet!

Christine

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English