Hej alla Aura-Soma vänner!

Nu är vi mitt i försommaren och nätterna är ljusa. Fåglarna sjunger tidigt på morgonen och luften doftar av blommor och friskt gräs. Jag känner tacksamhet över att få uppleva detta ännu en gång och förundras fortfarande över naturens skönhet. När jag ser på nyheterna att öknar brer ut sig och människor flyr på grund av torka och missväxt väcks starka känslor av att vi måste ta hand om vår jord. Vi har förmånen att få leva i det här landet där klimatet är behagligt i jämförelse med många länder.

Vill påminna om den här månadens erbjdanden med rosa och magentafärgade produkter. Du kan läsa hela nyhetsbrevet här. 

http://webbutik.aura-soma.nu/newsletter/aura-soma-divine-love/

Rosa står för villkorslös kärlek och självacceptans och magenta står för gudomlig kärlek, tacksamhet och att hitta sin livsuppgift. Den uppstigna mästare som associeras med rosa är Lady Nada. Lady Nada sägs vara från Venus och har varit inkarnerad på Atlantis där hon var prästinna för kärlekens tempel. Templet var format som en ros och i mitten av rosen brann kärlekens eviga eld. Hennes livsuppgift var att hjälpa människor att uppleva kärlek och skönhet genom konsten och genom naturen. I nyhetsbrevet ser du vilka produkter som är rabatterade och där finns bland annat rosa Lady Nada produkter.

   

Jag önskar alla en fin Midsommar för att fira den ljusaste årstiden och att uppleva att naturen är det bästa konstverket som någonsin skapats.

Med kärlek

Christine

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English