Erbjudande Aura-Soma Konsultation på telefon

Aura-Soma är ett mycket uppskattat verktyg för att medvetandegöra de mönster som hindrar oss från att leva livet mer som vi själva vill. Det ger inspiration och ljus till att skapa kärleksfulla relationer och att medvetet släppa skuld och bitterhet och därigenom kunna förlåta både oss själva och våra medmänniskor.

Under mars månad har vi fokus på hjärtchakrat och rabatt på gröna produkter. Hjärtchakrat och vårt emotionella tillstånd är mycket viktigt för vår fysiska och andliga hälsa. Det är viktigt att vi ger oss själva mycket kärlek och uppskattning. Vi kan härigenom ge detsamma till våra medmänniskor.

Vicky Wall som grundade Aura-Soma gav oss den här möjligheten att ge oss själva inspiration genom ljus, färg och dofter.

Om du inte har möjlighet att komma för en konsultation finns nu möjlighet att välja fyra flaskor direkt från min hemsida.

Klicka på länken http://www.aura-soma.nu/aurasoma_direkt/aurasoma_direkt.html och välj de flaskor som tilltalar dig mest. Fyll i formuläret med ditt flaskval och dina kontaktuppgifter. Jag kommer sedan att kontakta dig och vi kommer överens om en lämplig tid då vi gör din konsultaton på telefon.

Priset är 700kr och det ingår en balansflaska 50ml som jag skickar till dig efter konsultationen. Om du inte vill ha en flaska kostar konsultationen 500kr. Det finns möjlighet att beställa flaskan senare.

Du kan också få en konsultation "live" på Hälsans Hus i Lund.

Jag önskar alla en fin vårdagjämning!

Varmaste hälsningar Christine

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English