Hej alla Aura-Soma vänner,

Jag ser att jag döpte förra nyhetsbrevet till Aura-Soma kurser. Det handlade inte alls om kurser så nu kommer det ett nyhetsbrev om kurser 2018.

Inspirationsdag 12 maj 10.00-17.00 på Hälsans Hus i Lund

Välkommen till en inspirerande dag med färger och dofter! Genom ditt val av färger blir du mer medveten om vem du är och om dina inre egenskaper. Du får lära lite om vad de olika färgerna betyder och hur de påverkar dig på olika plan.

Vi lär oss att använda balansflaskor, pomandrar och quintessenser och hur dessa produkter förstärker effekten av healing.

Varje deltagare får välja fyra flaskor och får en personlig konsultation och tolkning i gruppen. Ni får med er varsin balansflaska att använda med hemma.

Kostnad: 1300 kr nytt pris

 

Aura-Soma terapeut Steg 1, 21-24 september 2018 10-17, sista dagen slutar vi 15. Hälsans Hus i Lund

Man behöver inte gå inspirationskurs för att gå Aura-Soma utbildningen. Det går bra att endast gå steg 1, för att få förståelse och kunskap om Aura-Soma och för personlig utveckling!

Obs! Nu kortare kurser, endast fyra dagar per steg. Inget elevarbete mellan kurser

Kostnad: 4900kr nytt pris

Diplom: Efter genomgången utbildning, utfärdas diplom av Aura-Soma Academy, Tetford, England.

Utbildningen ger dig möjlighet till att öka din förståelse för dig själv och det du möter i livet, hitta verktyg för att förmedla din intuition och stödja andra.

Du uppmuntras använda din intuition och inre visdom under kursens gång. Varje deltagare går igenom en process och får genom kursen ökad självkännedom och inspiration att utveckla sina gåvor/talanger. Man får djup förståelse för Aura-Soma genom personlig erfarenhet.

Varmt välkommen att höra av dig om du har frågor!

Christine Morel

christine@aura-soma.nu

0723996822

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English