Korall är en varm positiv färg som ger glädje och energi

Vi har haft korall tidigare i år men eftersom korall och andra chakrat är så viktigt så blir det även september månads färg!

Korall består av färgerna gult och rosa och handlar om visdom och kärlek. Visdomen att älska och acceptera sig själv. De korallfärgade produkterna stärker den förmågan och färgen hör energimässigt hemma i andra chakrat, som kallas navel- eller sexualchakrat. Andra chakrat har med relationer att göra och uppgiften i andra chakrat är att utveckla positiva relationer, där man har förmåga att på ett sunt vara nära andra människor utan att ge avkall på sin integritet och utan att känna sig kvävd.

De korallfärgade produkterna stärker den egna kraften och förmågan till bra samarbete. Ger oss styrka att inte vara medberoende till personer som tar vår energi och kraft. Den hjälper oss att våga närma oss andra människor och ökar vår förståelse för både oss ajälva och andra.

Det finns så många människor som ofrivilligt lever ensamma och med de insikter som kan komma när andra chakrat helas kan vi inse att livet inte behöver levas singel. Läs gärna boken "Hemligheten" av Dan Josefsson och Emil Linge.

Under hela september månad har vi rabatt på följande produkter

Balansflaska nr 87 Ljus korall/ljus korall. Balansflaska nr 105 Skimrande korall/korall 25ml, 230kr och 50ml, 325kr

Pomander korall 25ml, 240kr samt Pomanderspray korall, 100ml, 275kr

Quintessence Sanat Kumara 25ml, 240kr samt Quintessencespray Sanat Kumara 100ml, 275kr

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English