Kärlekens källa inom oss är ljus. Ljuset påminner oss om vår inre essens. Med hjälp av verktygen i Aura-Soma kan vi bli mer medvetna om vårt inre ljus i våra dagliga liv.

Ljuset kommer från en enda källa som delar sig i många färger. Balansflaskorna ger oss möjlighet att känna igen och identifiera de speciella egenskaper av ljus som vi har inkarnerat för att uttrycka.

Medvetandet erfar sig själv som färg och ljus och essensen av Aura-Soma är att ge oss möjligheten att hitta hem. Att komma ihåg att vara mer närvarande, mer medveten ögonblick för ögonblick.

Medvetandet om vem vi är hjälper oss att finna kärleken inom oss, där vi accepterar oss själva för det vi är och för att finna vårt livs syfte och hur vi kan dela det med världen.


Vi har valt ut några produkter som öppnar upp för kärleken till oss själva och vår omgivning. Rabatten gäller från och med idag och under hela juli månad


Balansflaska 11 Klar/Rosa

Balansflaska 110 Skimrande rosa/Djup Magenta

Rosa pomander 25ml

Djup magenta pomander 25ml

Rosa pomanderspray 100ml

Magenta pomander 25ml

Magenta pomanderspray 100ml

Lady Nada quintessence 25ml

Christ quintessence 25ml

Christ quintessencespray 100ml

Lady Nada quintessencespray 100ml

 

Välkommen med din beställning!

Under sommaren har vi öppet som vanligt, endast uppehåll kortare tider och mail och beställningar tas om hand om som vanligt.

 

Kärlek och Ljus

Christine

 

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English