April - ljuset återvänder

Den föränderliga månaden med sol, regn, värme och kyla. Vi har passerat vårdagjämningen och dagarna är längre än nätterna. Vi har börjat se vitsippor och blåsippor och fåglarna bygger sina bon. Ibland får vi sprittande vårkänslor och ibland hänger vi inte riktigt med.

För att förstärka ljuset kan vi använda gula produkter, gult som påskliljor och gult som solen.

Gult står för jaget, självförtroende, släppa rädslor och att våga vara sig själv. Det står för humor, glädje och skratt.

Nu och under hela april har vi rabatt på gula balansflaskor nr 42 och 51, 25 och 50ml.

Gul pomander, 25ml och gul pomanderspray 100ml.

Kuthumi ljusgul quintessence samt Kuthumi quintessencespray 100ml.

Mästaren Kuthumi på den gula strålen inspirerar oss att komma i kontakt med naturväsen och devor som vill samarbeta med oss för att få naturen att växa och blomma.

Det är i naturen vi finner färger och Aura-Soma produkter använder sig uteslutande av naturens örter, blommor och kristaller.

 

 

Pegasus Parfymcreme

Nytt i webshopen är Pegasus Parfym 50ml glasflaska 1250kr samt Pegasus Parfymcreme 5gr pris 145kr. Parfymerna samt parfymcremen innehåller endast naturliga ingredienser.

Konsultation Online

Du kan få en konsultation på Skype eller telefon. Välj flaskor direkt på min hemsida. Klicka på Konsultation Online på www.aura-soma.nu och följ instruktionerna.

Kurser

Aura-Soma Inspirationsdag lördagen den 5 april på Hälsans Hus i Lund samt utbildning till Aura-Soma Colour Care Consultant i november 2014. Läs mer på www.aura-soma.nu under Utbildning.

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English