Aura-Soma Rosa energi

Nu har vi passerat höstdagjämningen och fått njuta av många fina höstdagar. Löven börjar gulna och vi känner för att göra det ombonat och mysigt omkring oss. Vi blir lite mer reflekterande och det är fint om vi kan uppskatta oss själva lite mer, ge oss extra energi för att klara av att bevara den positiva känslan från sommaren.

Rosa pomander samt Lady Nada quintessence hjälper oss att känna harmoni och lätthet, den tar bort ojämnheter i auran, dämpar aggressioner och frustration, ökar vår förmåga att känna kärlek till oss själva och andra och ökar vår förmåga att acceptera oss själva och andra som vi är. Spraya gärna rummet för en lätt behaglig doft som förändrar atmosfären och ger en upplyftande känsla!

Vi har under oktober månad extrapris på rosa pomander 25ml samt rosa pomanderspray 100ml. Lady Nada quintessence 25ml och Lady Nada quintessecespray 100ml.

 

 

Utbildning till Aura-Soma konsult steg 1, den 15 - 17 mars samt 29 - 31 mars 2014 sammanlagt 6 dagar på Hälsans Hus i Lund. Läs mer på http://www.aura-soma.nu/aurasoma_utbildning.html

                        

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English