Ärkeängel Chamael

Ärkeängel Chamael

Nu har våren kommit till Skåne och jag vaknar till den uppgående solen! Det är så vackert i naturen nu och jag känner förundran över det stora konstverket med blommande träd och fåglar som sjunger. Varje dag, varje stund ger oss en ny chans att vara här, att känna livet strömma igenom oss. Varje dag kan vi sända helande tankar till allt som behöver helande och kärlek.

Ärkeängel Chamael är en ärkeängel på den rosa strålen och hans namn betyder omsorg och medkänsla. Vi kan kalla på honom om vi fastnar i negativa tankar. Han hjälper oss att uppskatta och sätta värde oss själva. Med Chamaels hjälp kan vi expandera vårt hjärtchakra så att vi kan se det fina inom oss och i andra. Han hjälper oss att finna vår sanna livsuppgift och att finna de vänner som stödjer oss!

Ärkeängel Chamael hjälper oss att vara i vår feminina kraft. Han hjälper oss att inte döma oss själva och därmed inte projicera våra brister på andra. Vi får stöd att uttrycka vår feminina essens utan att tävla och konkurrera. Kvinnans väsen hyllas av Chamael. Han skapar förståelse för att den kvinnliga energin behövs i världen för att stoppa den negativa utveckling vi ser med krig och maktbegär. Den rosa färgen ger harmoni och en känsla av att vara omhändertagen. Den mildrar aggressioner och hjälper oss att acceptera oss själva som vi är på en djup nivå. Magenta är en färg med mycket energi. Här finns stark passion för kärleken och livet. Den hjälper oss att se skönheten i det lilla och det andliga i vardagen.
Den här månaden har vi rabatt på några rosa och magenta produkter, bland annat B104 Ärkeängel Chamael

https://webbutik.aura-soma.nu/balansflaskor/b104-arkeangel-chamael-skimrande-rosa-magenta/

https://webbutik.aura-soma.nu/pomander/rosa-pomander-25ml/

https://webbutik.aura-soma.nu/pomander/pomanderspray-100ml/ps002-pomanderspray-rosa/

https://webbutik.aura-soma.nu/pomander/magenta-pomander-25ml/

https://webbutik.aura-soma.nu/pomander/pomanderspray-100ml/ps016-pomanderspray-magenta/

Ha en underbar blomstermånad

Välkommen med din beställning!

Christine

2022-05-10
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English