Lime Green Pomander 25ml

390 kr
Available
Not available
.
Not available
Product Description:
Vid fullmåne den 19/11 kom en ny den nya pomandern. Limegrön. Vi lever i en spännande tid och hela processen som ledde fram till skapandet av den nya pomandern är en tid då synkronicitet hjälpte till att föra fram den. När en sak händer påverkar det allt runt omkring oss. Mitt i alla våra skuggsidor och svårigheter börjar en mycket positiv energi att visa sig. Ljuset som är baserat på hopp och på möjligheten att få leva från en plats av överflöd.

Alla positiva aspekter som kan komma till uttryck kan uttryckas genom den limegröna energin. Pomanderns friska citrusdoft påminner om vårens tid och dess rena fräscha och fruktiga doft kan skära igenom de grå skyarna och välkomna solen in i våra liv. Den restaurerar de subtila kropparna och ger oss ny energi.

Den är nära kopplad till quintessencen ”The Holy Grail” ännu mer än den olivgröna pomandern. Det handlar om att släppa taget till det som ögonblicket kallar på. Att släppa taget till nuet och att verkligen känna detta nu. Det ger en känsla av lätthet och en ny känsla av utrymme, som hjälper oss att glädjas åt vårt varande och att kunna vara närvarande.
Den hjälper oss att tona in på naturens rytm. Vi behöver erkänna skuggan medan vi ger näring åt ljuset inom oss. Den limegröna pomandern hjälper oss med nystart och att kultivera vårt inre ljus.


Produced by: Wikinggruppen
Categories
Customer's Area
Svenska English