Vad är Aura-Soma

Aura-Soma är baserat på örter, växter, kristaller och mineraler. Grunden i Aura-Soma är 108 tvådelade balansflaskor som består av oljor och källvatten i olika färger. Det består också av väldoftande essenser i olika dofter och färger. Färgerna liksom dofterna kommer enbart från växt- och mineralriket.

Kunskapen att hela med växter och mineraler är mycket gammal och bygger på visdomen att det vi behöver för vårt välbefinnande, finns i naturen. Förståelsen för hur färger påverkar våra tankar och känslor är inte ny. Många gamla civilisationer förstod hur färg och ljus påverkade vårt välbefinnande.

Aura-Soma är ett unikt färgsystem som stödjer den personliga utvecklingsprocessen. Genom ditt eget val av färger förstärks din medvetenhet om dig själv och ditt eget ansvar för de utmaningar du möter i livet. Färgerna ger dig en möjlighet att se din potential och Aura-Soma kan hjälpa dig att få en större förståelse för de svårigheter du möter i livet och du kan då lättare göra förändringar.

Aura-Soma ger en mycket djup och grundläggande behandling av de orsaker som fysiska och psykiska symptom är ett uttryck för. Helandet av dessa obalanser gör att kontakten med vårt inre underlättas, vilket är det grundläggande syftet med Aura-Soma.

Hur går en Aura-Soma konsultation till

 

Du får titta på de vackra flaskorna och i lugn och ro välja ut de fyra flaskor som tilltalar dig mest. Valet av flaskor styrs av din intuition och tolkas sedan av terapeuten i samråd med dig. Dessa fyra flaskor speglar dels dina egenskaper, dels dina behov.

Hur skapades Aura-Soma

Aura-Soma skapades av engelskan Vicky Wall, som levde mellan 1918 och 1991. Från tidig barndom kunde hon se färgerna i människans aura och fick under hela sitt liv träning i att använda sin växande förmåga att hela. Från sin far fick hon kunskaper om örtmedicin och hon arbetade som naturapotekare, tills hon på mitten av 1970-talet blev blind.

En natt, 1983 fick hon genom sitt högre jag, vägledning att skapa oljor i strålande färger. Dessa vackra oljor visade sig ha helande egenskaper. Vickys livsverk – Aura-Soma – var fött och växer nu snabbt över hela världen.

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English