B99 Ärkeängel Tzadkiel Ljus Olivgrön/Rosa

465 kr
Storlek
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:
Ärkeängeln Tzadkiel. Hjälper oss att utveckla hjärtats empati.

Ärkeängel Tzadkiel ger oss ett nytt perspektiv på kärleken, nästan som en pånyttfödelse. Den hjälper oss att uttrycka kärlek till oss själva genom att vi accepterar oss själva och genom att visa medkänsla för andra. På det här sättet utvecklas vi tillsammans med planeten.
Essensen utvecklar feminint ledarskap och intuition. Det feminina ledarskapet som guidas av hjärtats empati har blivit förtryckt i tusentals år av det patriarkaliska samhället, staten och kyrkan.
Att arbeta sig igenom den frustration som kommer från förtryck och komma fram till accepterande av allt som har varit och lösa upp bitterhet, är att finna nytt hopp. Den här processen leds av ärkeängeln Tzadkiel. Det kan leda till ett nytt accepterande av det feminina inom oss och andra och ett nytt förhållningssätt till polariteten inom oss.
Frihet

Olivgrönt hjälper oss att skapa vårt inre rum. Stärker feminint ledarskap när vi gläds över andras framgångar. Frigör svartsjuka, missunnsamhet och bitterhet. Hjälper oss att lita på det vi känner. Ger hopp och tillit till livsprocessen.

Den rosa färgen ger harmoni och en känsla av att vara omhändertagen. Mildrar aggressioner. Stimulerar självacceptans både för sig själv och andra. Hjälper oss att acceptera oss själva som vi är.

Appliceras: Precis ovanför solarplexus samt runt navelchakrat

Affirmation: ”I det här ögonblicket är jag fri”


Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English