B104 och Meditation för fred

B104 och Meditation för fred

Vår planet behöver kärlek, healing och medkänsla. Krig och att ”ha rätt” verkar inte fungera. Men vi kan öva oss på att praktisera medkänsla med jorden och alla människor omkring oss. Genom meditation och stillhet, genom att gå in i den kosmiska livmodern, kan vi finna frid och nyckeln till helande. Om vi känner oss attackerade är hemligheten att gå in i stillheten, in i den feminina energin och praktisera medkänsla. Detta hjälper till att hela både våra egna och andras trauman.

Nästan alla bär vi på skuld och skam och därför fokuserar vi ofta på det som är fel. Genom att förminska oss själva och andra separerar vi oss från den universella kärleken som vi alla är värda. Vi är värda att bli älskade av den enkla anledningen att vi finns till. Vi kan utveckla medkänsla även mot de som gjort oss illa. Genom att meditera på livets källa och känna enheten med universum kan vi vila från våra kritiska röster och känna att vi är värda all den kärlek som finns i universum.

Kort meditation

Sitt bekvämt och lägg händerna över hjärtat. Andas in och ut genom näsan. När du andas in, känn hur du slappnar av och känn att du fyller dig med universums kärleksfulla energi. Föreställ dig att du går in i den kosmiska livmodern och att du känner dig hållen och trygg. Fortsätt att andas och känn att du fyller dig med villkorslös kärlek och att du är så värd att vara älskad. Du kan även visualisera rosa och magenta färgen. Du kan känna att du är omgiven av den samtidigt som du andas in den. Känn att du förlåter dig själv och att du förlåter alla de som gjort dig illa. Tänk att du inte visste bättre och att de inte heller visste bättre.

Ärkeängel Chamael är en kraftfull ärkeängel som beskyddar jorden från negativa energier. Han är kärlekens budbärare och hans namn betyder omsorg och medkänsla. Han hjälper oss att söka kärleken både inom oss själva och hos andra. Chamael har ett milt och kärleksfullt väsen och kan bidra till utvecklingen av medkänsla och förståelse.

För att förstärka effekten av helande meditation kan du använda Aura-Soma produkter. Nu har jag rabatt på några produkter som stärker kärleken till dig själv och därigenom till andra.Balansflaska B104 Skimrande rosa/magenta, Ärkeängel Chamael

B104 Ärkeängel Chamael Skimrande Rosa/Magenta (aura-soma.nu)

Ärkeängel Chamael finns även som auraspray. Blunda och spruta lätt på varje tinning samt toppen av huvudet. Känn hur Chamael omsluter och beskyddar dig

A009 Ärkeängel Chamael - Ärkeängel 20ml (aura-soma.nu)

Pomander används i auran. Den hjälper till att laga ojämnheter i aurafältet. Med en hel kraftfull aura skyddar du din kropp mot stress och sjukdomTa tre droppar i vänster handflata, gnid handflatorna försiktigt mot varandra och lyft armarna ovanför huvudet. Låt händerna följa kroppens linjer, ca tio centimeter utanför. Lägg händerna över hjärtat. Slut ögonen. Håll sedan händerna över ansiktet och andas in doften, djupt tre gånger.

Magenta pomander Magenta pomander 25ml - Pomander (aura-soma.nu)

Rosa pomander Rosa pomander 25ml - Pomander (aura-soma.nu)

Du kan även spraya hemmet med en lätt dusch av rosa eller magenta pomanderspray. Just den rosa färgen ger en känsla av omhuldande, trygg moderlig energi och villkorslös kärlek.

PS002 Pomanderspray Rosa - Pomanderspray 100ml (aura-soma.nu)

PS016 Pomanderspray Magenta - Pomanderspray 100ml (aura-soma.nu)

2023-11-14
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English