P19 Rosenrosa pomander 25ml

375 kr

Var vänlig ange följande:
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:
Den rosenrosa pomandern hjälper oss att på ett djupare plan hela och transcendera emotionell trauma. Så gott som alla människor styrs på ett undermedvetet plan av tidigare trauman. Den rosenrosa pomandern öppnar upp för självkärlek på den allra djupaste nivån. Den inspirerar oss att hela oss själva genom att älska oss själva villkorslöst. Vi går in i en plats inom oss där vi kan älska villkorslöst utan begränsningar. När vi helar våra trauman, helar vi också världen och de människor vi har runt oss. Det är själva essensen av andligt arbete.
Den hjälper oss att se våra negativa mönster och de mönster vi spelar ut i våra förhållanden och om vi är villiga att se dessa mönster så kan vi genomgå stor transformation. Den här pomandern är väldigt effektiv om man går igenom svårigheter.
Den innehåller helt naturliga ingredienser och har en utsökt doft. Den har ingredienser från de rosor som Vicky Wall valde ut för Aura-Soma och som odlas i Tetford, som var Vickys hem. Det innehåller också tuberosa och frankinsence samt kristallenergi från rosenkvarts, opal, bergskristall, rubelit och vattenmelon turmalin.
Här är Vicky Walls egna ord om hur den rosenrosa energin kan hjälpa oss när vi går igenom svårigheter och vår tillit sätts på prov.

”När livet tycks drabba oss och vi går igenom traumatiska händelser, barnlöshet, skilsmässa, dödsfall i familjen eller att bli arbetslös, kan leda till att vi bygger upp bitterhet och kan känna oss kränkta. Detta löser inte problemen utan det ger själen ärr. Vi kan förlora självrespekt och självtillit. En tyst naturlig reaktion kan bli att vi får skuldkänslor och den ständiga frågan som ältas av det plågade sinnet är borde eller kunde jag ha gjort på ett annat sätt?


Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English